Опрашване на оранжерийни култури

Оранжерийното опрашване е от жизненоважно значение, тъй като осигурява ефективно оплождане на растенията в контролирана среда, което води до увеличаване на добивите, подобряване на плододаването, увеличаване на размера, по-добро оцветяване, удължаване на срока на годност и качеството на продукцията. Естественото опрашване допринася за целогодишното отглеждане на културите и подпомагането на по-стабилна и устойчива селскостопанска индустрия.

През последните 40 години ние сме в челните редици на разработването на авангардни решения за опрашване за градинарската индустрия. С десетилетия опит и задълбочени изследвания сме придобили задълбочени познания за опрашителите и тяхното поведение. Нашият екип от експерти е посветен на създаването на устойчиви системи за опрашване, които имитират и подобряват естествения процес, за да оптимизират производството на култури.

Нашият водещ продукт, Natupol, променя правилата за опрашване в градинарството. Той използва силата на пчелите - най-ефективните опрашители в природата, за да осигури надеждно и ефективно опрашване в оранжериите. Шмелите на Koppert са внимателно подбрани, отгледани и доставени на производителите по целия свят, като осигуряват постоянно и изобилно количество квалифицирани опрашители.

Продукти за опрашване на оранжерии

Оранжерийни зеленчукови култури

Оранжерийни плодови култури