Работа в Koppert

Всички, които работят в нашата компания, са съгласни: В Koppert Ви считат за личност. През последните 50 години нашата компания се превърна в международен бизнес, но въпреки международния си характер, Koppert остава семейна компания, в която сътрудничеството и уважението към хората и околната среда са важни. Компанията се развива бързо, затова искаме да привлечем хора, които ще играят роля в по-нататъшния ѝ растеж. Има много място за личен принос от колегите. В Koppert работим заедно.

Служителите на Koppert имат много възможности за развитие на кариерата си. Koppert е призната за учебна компания в много области. За да развиете кариерата си в компанията, Koppert разработи вътрешна политика за кариера. Новите свободни работни места за предпочитане се заемат вътрешно. Koppert смята, че е важно служителите ѝ да продължат да се развиват и ги призовава да се възползват от вътрешното и външно обучение и от курсовете. Нашият персонал използва добре тези възможности. В Koppert работите върху кариерата си.

Свободни работни места

Имаме налични работни места в много различни области и нива на образование. Разгледайте свободните ни работни места, за да видите дали има нещо подходящо за Вас.

Стажове

В Koppert има възможност за развитие на млади таланти. Koppert е призната компания за обучение за техническия, търговския, хранителния, екологичния, търговския, секретарския, логистичния и лабораторния сектор.

Интересувате ли се? Изпратете ни Вашата автобиография и мотивационно писмо.