Lurem-TR

Активна съставка:
Thrips kairomone
Тип:
Примамка за трипси
Категория на продукта:
Monitoring
Lurem-TR_1.jpg
Play

Използвайте за

Използвайте за

Кога да се използва Lurem-TR?

Lurem-TR увеличава броя на трипсите, уловени върху сините и жълтите лепкави капани, и по този начин се гарантира по-ранното откриване на вредителя. Lurem-TR е ефективен срещу няколко вида трипси, като например Frankliniella occidentalis и Thrips tabaci, а също така засилва ефекта на защитните мерки. Продуктът може да се използва за всички култури, които растат в защитена среда.

Как действа

Как действа

Как действа Lurem-TR?

След като се отвори, примамката бавно се освобождава от дозатора. Това прави възрастните трипси по-активни. Те се появяват от своите скривалища и са по-привлечени от лепкавите капани.

Спецификации на продукта

Спецификации на продукта

Примамка за трипси (кайромон) в дозатор с перфорирана мембрана за бавно освобождаване
Всяка опаковка съдържа 20 дозатора

Указания за употреба

Указания за употреба

Приложение на Lurem-TR

  • Отлепете алуминиевото фолио от задната страна на дозатора. С това ще започне освобождаването на примамката.
  • Залепете дозатора с логото на Koppert върху лепкав капан или поставете дозатора близо до лепкав капан. Уверете се, че между дозатора и лепкавия капак има само няколко сантиметра.
  • Уверете се, че задната страна на дозатора е свободна през цялото време!
  • Поставете лепкавия капан и дозатора точно (макс. 30 cm) над горната част на културата.
Play

Информацията, дадена по-долу, е само ориентировъчна. Могат да се предоставят персонализирани съвети, ако има информация за местните фактори, които трябва да бъдат взети под внимание, като например културата, климатичните условия и нивото на заразяване. За правилен подход, моля, консултирайте се със специалист на Koppert или с признат дистрибутор на продуктите на Koppert.

Lurem-TR превантивно слабо лечебно силно лечебно
Дозировка 1/100 m² - -
m²/единица 2000 - -
Интервал (дни) 42 - -
Честота - - -
Забележки сменете, ако резервоарът е празен - -

Най-добри условия за работа с Lurem-TR

Lurem-TR действа целогодишно, но е най-ефективен през лятото.

Боравене с продукта

Боравене с продукта

Използване

Биологичните полезни насекоми имат много кратка продължителност на живота и поради това трябва да бъдат въведени в културата възможно най-скоро след получаването им. Ако не го направите, това може да има отрицателно въздействие върху тяхното качество. В случай, че трябва да съхраните Lurem-TR, моля, следвайте инструкциите по-долу. Koppert B.V. не носи отговорност за намаленото качество на продукта, ако той е съхраняван по-дълго от препоръчаното и/или при неподходящи условия.

Инструкции за съхранение:

  • Срок на годност: вижте опаковката за срока на годност
  • Температура на съхранение: 8—10 °C

Приложими са Общите условия на Koppert (Koppert B.V. и/или свързани с него компании). Използвайте само продукти, които са разрешени за вашата държава/област и култура. Проверете местните изисквания за регистрация. Koppert не може да бъде подведена под отговорност за неразрешена употреба. Koppert не носи отговорност за намаленото качество на продукта, ако той е съхраняван по-дълго от препоръчаното и/или при неподходящи условия.

Имате ли нужда от помощ?