Addit

Активна съставка:
Rapeseed triglycerides
Обичайно наименование:
Емулгируемо растително масло
Категория на продукта:
Adjuvant
Play

Използвайте за

Използвайте за

Кога да се използва Addit?

Addit подобрява и удължава ефектите на инсектицидите (биологични, природни и химични), акарицидите и фунгицидите срещу трипси, белокрилки, листни миниращи молци, гъсеници, паякови акари и брашнеста мана. Също така Addit усилва ефекта на листните биостимуланти.

Как действа

Как действа

Как действа Addit?

Addit подобрява прикрепването и разпространението на продукта за растителна защита или биостимуланта върху растението. Освен това Addit засилва ефекта на Mycotal срещу белокрилката и трипсите и повишава ефективността на Mycotal при по-ниска влажност. Addit стимулира прикрепването на спори към насекомото, като защитава тези спори. Това води до по-висок процент на оцеляване и по-добра кълняемост.

Указания за употреба

Указания за употреба

Приложение на Addit

Addit трябва да се използва само като добавка към продукти за растителна защита, подходящи за всички годни за консумация култури и всички негодни за консумация култури. В случай, че агент за растителна защита за конкретна култура никога не е бил използван в комбинация с Addit, силно се препоръчва да се извършат някои тестове, преди да се приложи адювантът в по-голям мащаб. Addit не трябва да се използва за растенията каланхое.

Когато става въпрос за точна дозировка, приложение и регистрирани култури, моля, проверете инструкциите за употреба на продукта за растителна защита.

Приготвяне на разтвора:

  • Пригответе разтвора за пръскане на продукта за растителна защита в съответствие с инструкциите на потребителя
  • Разклатете добре контейнера на Addit преди употреба
  • Добавете правилното количество Addit към разтвора за пръскане
  • Разбъркайте добре

Моля, обърнете внимание, че Addit трябва да се използва само като смес в резервоари с други продукти за растителна защита.

Play

Дозировка

Информацията, дадена по-долу, е само ориентировъчна. Персонализираните съвети изискват подробна информация за местните фактори, като например самата култура, климатичните условия и нивото на заразяване. За да осигурите правилен подход, моля, консултирайте се със специалист на Koppert или с признат дистрибутор на продуктите на Koppert.
Използвайте само продукти и култури, които са разрешени във вашата държава/област. Проверете местните изисквания за регистрация. Koppert Biological Systems не може да бъде подведена под отговорност за неразрешена употреба.

Дозировка:

  • 0,125 %—0,25 % (125—250 ml на 100 литра вода) на приложение

Най-добри условия за работа с Addit

Следвайте инструкциите за потребителите за биологичните, естествените и химическите продукти за защита на растенията и биостимулантите.

Боравене с продукта

Боравене с продукта

Използване

Koppert B.V. не носи отговорност за намаленото качество на продукта, ако той е съхраняван по-дълго от препоръчаното и/или при неподходящи условия.

Инструкции за съхранение:

  • Срок на годност: вижте опаковката за срока на годност
  • Температура на съхранение: не под 10 ºC
  • Съхранявайте на хладно и тъмно място
  • Да се пази от пряка слънчева светлина

Моля, обърнете внимание, че опаковката е индустриален отпадък. Изплакнете преди изхвърляне.

Приложими са Общите условия на Koppert (Koppert B.V. и/или свързани с него компании). Използвайте само продукти, които са разрешени за вашата държава/област и култура. Проверете местните изисквания за регистрация. Koppert не може да бъде подведена под отговорност за неразрешена употреба. Koppert не носи отговорност за намаленото качество на продукта, ако той е съхраняван по-дълго от препоръчаното и/или при неподходящи условия.

Имате ли нужда от помощ?