Addit

Активна съставка:
Rapeseed triglycerides
Обичайно наименование:
Емулгируемо растително масло
Категория на продукта:
Adjuvant
Play

Използвайте за

Използвайте за

Кога да се използва Addit?

Addit подобрява и удължава ефектите на инсектицидите (биологични, природни и химични), акарицидите и фунгицидите срещу трипси, белокрилки, листни миниращи молци, гъсеници, паякови акари и брашнеста мана. Също така Addit усилва ефекта на листните биостимуланти.

Как действа

Как действа

Как действа Addit?

Addit подобрява прикрепването и разпространението на продукта за растителна защита или биостимуланта върху растението. Освен това Addit засилва ефекта на Mycotal срещу белокрилката и трипсите и повишава ефективността на Mycotal при по-ниска влажност. Addit стимулира прикрепването на спори към насекомото, като защитава тези спори. Това води до по-висок процент на оцеляване и по-добра кълняемост.

Спецификации на продукта

Спецификации на продукта

Addit се продава в метални кутии от по 5 литра

Указания за употреба

Указания за употреба

Приложение на Addit

Addit трябва да се използва само като добавка към продукти за растителна защита, подходящи за всички годни за консумация култури и всички негодни за консумация култури. В случай, че агент за растителна защита за конкретна култура никога не е бил използван в комбинация с Addit, силно се препоръчва да се извършат някои тестове, преди да се приложи адювантът в по-голям мащаб. Addit не трябва да се използва за растенията каланхое.

Когато става въпрос за точна дозировка, приложение и регистрирани култури, моля, проверете инструкциите за употреба на продукта за растителна защита.

Приготвяне на разтвора:

  • Пригответе разтвора за пръскане на продукта за растителна защита в съответствие с инструкциите на потребителя
  • Разклатете добре контейнера на Addit преди употреба
  • Добавете правилното количество Addit към разтвора за пръскане
  • Разбъркайте добре

Моля, обърнете внимание, че Addit трябва да се използва само като смес в резервоари с други продукти за растителна защита.

Play

Дозировка

Информацията, дадена по-долу, е само ориентировъчна. Персонализираните съвети изискват подробна информация за местните фактори, като например самата култура, климатичните условия и нивото на заразяване. За да осигурите правилен подход, моля, консултирайте се със специалист на Koppert или с признат дистрибутор на продуктите на Koppert.
Използвайте само продукти и култури, които са разрешени във вашата държава/област. Проверете местните изисквания за регистрация. Koppert Biological Systems не може да бъде подведена под отговорност за неразрешена употреба.

Дозировка:

  • 0,125 %—0,25 % (125—250 ml на 100 литра вода) на приложение

Най-добри условия за работа с Addit

Следвайте инструкциите за потребителите за биологичните, естествените и химическите продукти за защита на растенията и биостимулантите.

Боравене с продукта

Боравене с продукта

Използване

Koppert B.V. не носи отговорност за намаленото качество на продукта, ако той е съхраняван по-дълго от препоръчаното и/или при неподходящи условия.

Инструкции за съхранение:

  • Срок на годност: вижте опаковката за срока на годност
  • Температура на съхранение: не под 10 ºC
  • Съхранявайте на хладно и тъмно място
  • Да се пази от пряка слънчева светлина

Моля, обърнете внимание, че опаковката е индустриален отпадък. Изплакнете преди изхвърляне.

Приложими са Общите условия на Koppert (Koppert B.V. и/или свързани с него компании). Използвайте само продукти, които са разрешени за вашата държава/област и култура. Проверете местните изисквания за регистрация. Koppert не може да бъде подведена под отговорност за неразрешена употреба. Koppert не носи отговорност за намаленото качество на продукта, ако той е съхраняван по-дълго от препоръчаното и/или при неподходящи условия.

Имате ли нужда от помощ?