Horiver Disc

Тип:
Sticky trap with dry glue
Тип:
Кръгъл лепкав капан
Категория на продукта:
Monitoring
Horiver_Disc_1_gespiegeld.jpg

Използвайте за

Използвайте за

За разлика от Horiver или Horiver Wet, лепилото на Horiver Disc не остава по ръцете. Лепилото е покрито с хартия със силиконово покритие, която се сваля преди поставяне на капана. Лепилото върху тези капани като цяло не остава активно толкова дълго, колкото лепилото върху Horiver или Horiver Wet, тъй като то по-лесно се насища с насекоми или прах и остатъчни материали.

Кога да се използва Horiver Disc?

Използвайте Horiver Disc за наблюдение и улавяне на възрастни коренови листни въшки, трипси и сциаридни мухи.

Как действа

Как действа

Как действа Horiver Disc?

Лепкавите капани са покрити от двете страни със силно лепило за улавяне на насекоми. Благодарение на силното лепило вредителите насекоми, които мигрират от горната част на субстрата или искат да кацнат върху него, залепват върху капана.

Спецификации на продукта

Спецификации на продукта

25x Кръгъл жълт лепкав диск с диаметър 18 cm в опаковка.

Указания за употреба

Указания за употреба

Приложение на Horiver Disc

Инструкции за употреба:

  • Свалете едната или и двете хартии със силиконово покритие от капана
  • Капаните трябва да се поставят около стъблото на растението чрез отваряне на процепа
  • Уверете се, че капанът покрива по-голямата част от субстрата за отглеждане
  • Уверете се, че централният отвор на диска приляга добре към стъблото на растението, за да се избегне пълзенето на насекоми нагоре по стъблото
  • Ако отворът е твърде голям, капанът може да се сгъне под формата на малък конус, като се задържа във формата на конус с помощта на капкова дюза за напояване

Дозировка

Използвайте по един Horiver Disc на растение.

Боравене с продукта

Боравене с продукта

Боравене

Koppert B.V. не носи отговорност за евентуално влошаване на качеството на продукта, ако той е съхраняван по-дълго от препоръчаното и/или при неподходящи условия.

Приложими са Общите условия на Koppert (Koppert B.V. и/или свързани с него компании). Използвайте само продукти, които са разрешени за вашата държава/област и култура. Проверете местните изисквания за регистрация. Koppert не може да бъде подведена под отговорност за неразрешена употреба. Koppert не носи отговорност за намаленото качество на продукта, ако той е съхраняван по-дълго от препоръчаното и/или при неподходящи условия.

Имате ли нужда от помощ?