Използвайте за
Вредители
Различни видове трипси.
Култури
Не използвайте при домати.
Как действа
Спецификации на продукта
Вид опаковка | 500; 2000 възрастни и какавиди. |
Форма | Бутилка 100 мл. |
Носител | Вермикулит и люспи от елда. |
Указания за употреба
Приложение
- Разклатете бутилката внимателно преди употреба
- Нанесете материала върху чисти плочи от минерална вата, листа и/или в кутии за приложение (Dibox)
- Нанесете на групи от най-малко 50 насекоми, за да установите популация и да насърчите чифтосването
- Уверете се, че материалът остава необезпокояван на мястото на приложение няколко часа след това
Дозировка
Дозировката на Thripor-L зависи от климата, културата и гъстотата на вредителите и трябва винаги да се коригира според конкретната ситуация. Започнете въвеждането още при първите забелязани трипси в културите. Нормата на въвеждане обикновено варира от 0,5 до 10 нам2 за едно третиране. Третирането следва да се повтори веднъж или два пъти. Свържете се с консултант на Koppert или с признат дистрибутор на продукти на Koppert за съвет относно най-добрата стратегия за вашата ситуация.
Околни условия
Оптималните температури за Thripor-L са над 20 °C(68 °F), по-ниските температури забавят значително развитието на Orius laevigatus. Ефективността се понижава при температура над 30 °C(86 °F).
Комбинирана употреба
Да се комбинира с универсални хищни акари.
Странични ефекти
Пестицидите могат да имат (не)директен ефект върху биологичните решения. Разберете кои пестициди имат странични ефекти върху този продукт.
Боравене с продукта
Съхранение след получаване
1 – 2 дни.
Температура на съхранение
10 – 15 °C/50 – 59 °F.
Условия на съхранение
На тъмно, бутилката в хоризонтално положение.
Приложими са Общите условия на Koppert (Koppert B.V. и/или свързани с него компании). Използвайте само продукти, които са разрешени за вашата държава/област и култура. Винаги се съобразявайте с условията, посочени в регистрациите на местните продукти. Koppert не може да бъде подведена под отговорност за неразрешена употреба. Koppert не носи отговорност за намаленото качество на продукта, ако той е съхраняван по-дълго от препоръчаното и/или при неподходящи условия.