Център за опит

Център за опит

Посетете нашия Център за опит и открийте света на устойчивото отглеждане

Ако се интересувате от устойчиво отглеждане, биологична защита на културите и естествено опрашване, елате и посетете Центъра за опит на Koppert, където можете да предприемете интерактивно пътешествие из очарователния свят на устойчивото отглеждане.

Следвайте нашия НИРД и производствения процес и открийте значението на малките организми, като например хищни акари и полезни гъби, за международното земеделие и градинарство. Погледнете вътре в кошера с бомбуси и вижте как тези неуморни работници правят това, което могат най-добре. Знаете ли, че визията на бомбусите се различава значително от тази на хората и че ние използваме тази разлика, за да предоставим на нашите клиенти най-ефективните решения за опрашване?

Вижте, чуйте и открийте. Посетете нашия чисто нов Център за опит, разположен в централния ни офис на Veilingweg 14 в Berkel en Rodenrijs, Нидерландия.

Практическа информация
Нашият Център за опит е насочен към целеви групи, свързани със земеделието и градинарството.

Работно време: делнични дни (понеделник — петък) от 9:00 до 17:00 часа. Обиколката отнема средно 1,5 часа и е подходяща за групи до 15 посетители. В случай на по-големи групи програмата може да бъде адаптирана след консултация.

Центърът за опит може да бъде посетен само по уговорка. Интересувате се? Моля, попълнете формуляра за заявка по-долу.

Нашите Experience Centre

Play