Стимулиране на растежа на растенията и устойчивост на културите

Наистина активни и доказани

Факторите, които оказват влияние върху устойчивостта на културите и тяхната жизненост, се развиват непрекъснато с нарастването на изискванията на клиентите. Подходящият климат, достатъчното количество светлина, доброто управление на водите, точните хранителни вещества за растенията и интегрираното управление на вредителите са примери за тези положителни влияния. Тъй като технологията на генома и подобренията на сортовете продължават, необходимостта от оптимизиране на здравето на растенията и потенциала ще продължи да играе основна роля в устойчивото земеделие.

Търсенето на ресурси насочва индустрията към по-устойчива форма на земеделие през 21-ви век. Koppert е в челните редици на развитието на биотехнологиите на културите през последните 50 години, като работи в тясно сътрудничество с нашите партньори за повишаване на естествената устойчивост, разработването на стратегии за управление на заболяванията и вредителите по растенията и оптимизиране на добива от културите.

Неразделните части на този подход включват създаването и управлението на биологичното разнообразие в здрава коренна зона, плюс управлението на асимилатите, за да влияят и стимулират производителността на растенията от полето до крайния потребител.

NatuGro оптимизира синергичната връзка между растението и околната среда, както над, така и под земята.  Тъй като културите стават по-устойчиви и по-балансирани, възможностите стават много. Това води до многобройни дългосрочни ползи, включително по-голяма толерантност към стреса на растенията, подобрения в добива и качеството и намалена зависимост от неорганични суровини за контрол на хранителните вещества и заболяванията по растенията.

Оптимизиране на растителния потенциал

Оптимизиране на растителния потенциал

Във всяка дадена агрономическа ситуация ще има предизвикателства при оптимизирането на достижимия потенциал за културите.  Те ще варират от дисбаланси в растителните хранителни вещества, болестите по растенията и рисковете от вредители, качеството на водата и почвата и все по-големите пазарни и финансови ограничения.

Koppert се фокусира върху връзката между растението и неговата околна среда.

1. Микроорганизми

Да започнем с ризосферата и да максимизираме връзката между корените на растенията и почвата.

Увеличаване на биологичното разнообразие в кореновата зона с помощта на ризосферни инокуланти

  • Фитостимулация / азотни фиксиращи растения
  • Минерално разтваряне / засилено усвояване на хранителни вещества в растенията
  • Управление на заболяванията и вредителите по растенията
  • Здраве на субстрата/почвата
  • Установяване на здрави корени и култури

Продукти на Koppert: Trianum P, Trianum G, Panoramix

 

2. Естествени биостимуланти и биоторове

Тъй като околната среда се променя и културата преминава през различни етапи на развитие, способността да се стимулират специфични и известни естествени реакции в културата може да допринесе значително за реализирането на целите на растежа на растенията и интегрираното управление на културите. 

Биостимулантите, които имат целенасочен резултат от приложението, могат да осигурят на производителя и търговеца на дребно реколта, която е балансирана и активно подготвена за следващата фаза на процеса на развитие. Това може да включва създаване на култури, производство на плодове и цветя, качество на реколтата и управление на заболяванията.

Продукти на Koppert: Vidi Parva, Vidi Terrum, Vidi Fortum, Vidi Funda, Vidi Fol, Veni Calcium

Продукти

Здравото растение е основата за високото производство. Условията за отглеждане на култури обаче рядко са оптимални. Ние произвеждаме редица естествени решения, като биостимуланти и биоторове, за да оптимизираме растителния потенциал и устойчивостта на културите. NatuGro осигурява най-добрият баланс.

Свържете се с експерта

Koppert Biological Systems

Thanks for your request!

Something went wrong, please try again

Искате ли да научите повече за нашата компания и продукти? Свържете се с един от нашите експерти.
Ние произвеждаме нашите продукти и решения за професионални производители в градинарството.

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност на Google и Общите условия.
Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност на Google и Общите условия.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини и информация за вашите култури директно в пощенската си кутия

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност на Google и Общите условия.
Превъртане най-горе