Познаване и разпознаване

Познаване и разпознаване

Вземете ръководството на производителите за биологична защита на културите

Познаване и разпознаване се използва точно за това, за което се предполага. То ви дава знания за жизнения цикъл на вредителя и неговите различни фази, както и ви дава възможност да разпознаете вредителя или заболяването, пред което сте изправени, чрез подробни илюстрации и снимки отблизо. Придобитите знания ще ви подготвят да намерите най-добрите устойчиви решения.

Публикувано за първи път преди 25 години и преработено през 2003 г., последното издание включва 443 страници, 700 снимки и десетки илюстрации на най-разпространените вредители, заболявания и техните естествени врагове.

Тази книга предоставя на читателя необходимата информация, за да разбере взаимодействието между вредителите, заболяванията и техните естествени врагове. Обяснява как се разпространяват в културите, щетите, които могат да причинят, и специфични поведенчески характеристики.

Koppert — компания на знанията

Използването на биологичен контрол не е прост процес, той се превърна в сложна система, в която трябва да се вземат предвид много аспекти. Нуждата от знания е призната от Koppert в продължение на повече от 50 години.

Последните научни открития относно полезните микроорганизми доведоха до нови практически решения за производителите. Това актуализирано издание на „Познаване и разпознаване“ също така включва и нови биопестициди и биостимуланти, които повишават устойчивостта на растението на стрес и помагат на растението да расте по-добре и да остане по-здраво.

Koppert вярва, че споделянето на тези знания може да изиграе важна роля за постигането на 100 % устойчиво градинарство и земеделие, докато работи в партньорство с природата.