![](/content/_processed_/3/c/csm_K_R_3_kopi%C3%ABren_0394637698.png)
![](https://www.koppert.bg/content/_processed_/1/8/csm_0K5A1664_aaaea9a5cf.jpg)
![](https://www.koppert.bg/content/_processed_/1/8/csm_0K5A1664_c32648ea75.jpg)
Вземете ръководството на производителите за биологична защита на културите
Познаване и разпознаване се използва точно за това, за което се предполага. То ви дава знания за жизнения цикъл на вредителя и неговите различни фази, както и ви дава възможност да разпознаете вредителя или заболяването, пред което сте изправени, чрез подробни илюстрации и снимки отблизо. Придобитите знания ще ви подготвят да намерите най-добрите устойчиви решения.
Публикувано за първи път преди 25 години и преработено през 2003 г., последното издание включва 443 страници, 700 снимки и десетки илюстрации на най-разпространените вредители, заболявания и техните естествени врагове.
Тази книга предоставя на читателя необходимата информация, за да разбере взаимодействието между вредителите, заболяванията и техните естествени врагове. Обяснява как се разпространяват в културите, щетите, които могат да причинят, и специфични поведенчески характеристики.
![](https://www.koppert.bg/content/_processed_/0/9/csm_0F2A7140__mirror__966c4ad383.jpg)
![](https://www.koppert.bg/content/_processed_/0/9/csm_0F2A7140__mirror__2ff0580a5e.jpg)
Koppert — компания на знанията
Използването на биологичен контрол не е прост процес, той се превърна в сложна система, в която трябва да се вземат предвид много аспекти. Нуждата от знания е призната от Koppert в продължение на повече от 50 години.
Последните научни открития относно полезните микроорганизми доведоха до нови практически решения за производителите. Това актуализирано издание на „Познаване и разпознаване“ също така включва и нови биопестициди и биостимуланти, които повишават устойчивостта на растението на стрес и помагат на растението да расте по-добре и да остане по-здраво.
Koppert вярва, че споделянето на тези знания може да изиграе важна роля за постигането на 100 % устойчиво градинарство и земеделие, докато работи в партньорство с природата.