Horiver Tuta

Обичайно наименование:
Черни лепкави капани
Категория на продукта:
Monitoring
Horiver_tuta.jpg
Play

Използвайте за

Използвайте за

Кога да се използва Horiver Tuta?

Използвайте Horiver Tuta за наблюдение и улавяне на доматения листен миниращ молец Tuta absoluta.

Как действа

Как действа

Как действа Horiver Tuta?

Лепкавите капани са от съществено значение при откриването и частичното елиминиране на много видове летящи вредители в оранжериите. Лепкавите капани дават възможност за откриване на вредителите на ранен етап и след това да се използват биологични мерки за борба с тях. Това предотвратява ненужните приложения на химикали.

Освен това редовното броене на уловените насекоми в лепкавите капани показва кога вредителите присъстват в оранжерията, колко бързо се развива тяхната популация и кога тяхната популация вероятно ще достигне своя връх. По този начин производителят е много по-добре подготвен за потенциални заплахи.

Спецификации на продукта

Спецификации на продукта

Horiver Tuta се продава в следните размери:
25 x 40 cm (10 двустранни + 2 едностранни лепкави капани)
Horiver има малки дупки, които улесняват закачането на капаните.

Указания за употреба

Указания за употреба

Приложение на Horiver Tuta

При млада реколта лепкавите капани трябва да бъдат окачени вертикално, точно над повърхността на земята (15—25 cm). При зрели растения капаните могат да бъдат окачени малко по-високо, ако е подходящо (на около 50 cm над повърхността на земята). Поставете лепкавите капани близо до очакваните горещи точки на заразяване: близо до врати и фасади, но за предпочитане близо до редовете на растенията.

Play

Дозировка

За превантивна употреба препоръчителното количество е един лепкав капан на 500 m² . Ако капаните трябва да дадат своя принос за биологичния контрол на вредителите в така наречените горещи точки, използвайте най-малко един капан на 100 m².

Боравене с продукта

Боравене с продукта

Използване

Koppert B.V. не носи отговорност за намаленото качество на продукта, ако той е съхраняван по-дълго от препоръчаното и/или при неподходящи

Приложими са Общите условия на Koppert (Koppert B.V. и/или свързани с него компании). Използвайте само продукти, които са разрешени за вашата държава/област и култура. Проверете местните изисквания за регистрация. Koppert не може да бъде подведена под отговорност за неразрешена употреба. Koppert не носи отговорност за намаленото качество на продукта, ако той е съхраняван по-дълго от препоръчаното и/или при неподходящи условия.

Имате ли нужда от помощ?

Свържете се с експерта

Искате ли да научите повече за нашата компания и продукти? Свържете се с един от нашите експерти.
Ние произвеждаме нашите продукти и решения за професионални производители в градинарството.

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност на Google и Общите условия.
Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност на Google и Общите условия.