Horiver Dry

Активна съставка:
Sticky trap with dry glue
Тип:
Лепкави капани
Категория на продукта:
Monitoring
Horiver_Dry-1.jpg
Play

Използвайте за

Използвайте за

За разлика от Horiver или Horiver Wet, лепилото на Horiver Dry не остава по ръцете. Лепилото е покрито с хартия със силиконово покритие, която се сваля след поставяне на капана. Хартията е перфорирана, за да може да се сваля на части, ако това е необходимо за целите на наблюдението. Лепилото върху тези капани като цяло не остава активно толкова дълго, колкото лепилото върху Horiver или Horiver Wet, тъй като то по-лесно се насища с насекоми или прах и остатъчни материали.

Кога да се използва Horiver Dry?

Използвайте Horiver Dry за наблюдение и улавяне на възрастни листни въшки, листоминиращи молци, белокрилки, трипси и сциариди

Как действа

Как действа

Как действа Horiver Dry?

Лепкавите капани са покрити от двете страни със силно лепило за улавяне на насекоми. Horiver Dry се предлага в различни цветове, тъй като различните вредители биват привлечени от различни цветове. Благодарение на силното лепило вредителите насекоми залепват върху капана.

Спецификации на продукта

Спецификации на продукта

Предлага се в различни цветове и размери.

Указания за употреба

Указания за употреба

Приложение на Horiver Dry

Приложение на Horiver Dry

Инструкции за употреба:

  • При високите култури като краставица, домат и пипер поставете капаните точно над горната част на растението и коригирайте с нарастването на растенията.
  • Когато става въпрос за култури с нисък склоп, подпрете капаните с пръчки или телени държачи и ги монтирайте на не повече от 30 cm над културата.
  • Капаните трябва да се поставят в зоните, където рискът от заразяване с вредители е висок, например при врати, челни стени с фронтон и странични вентилационни отвори.
Play

Дозировка

Що се отнася до целите на наблюдението, препоръчителната норма е пет капана на 1000 m². Ако капаните трябва да дадат своя принос за контрола на вредителите в така наречените горещи точки (т.е. масово улавяне), използвайте най-малко един капан на 20 m² или най-много един капан на 2 m². За тази цел могат да се използват както малки, така и по-големи капани.

Боравене с продукта

Боравене с продукта

Боравене

Koppert B.V. не носи отговорност за евентуално влошаване на качеството на продукта, ако той е съхраняван по-дълго от препоръчаното и/или при неподходящи условия.

Приложими са Общите условия на Koppert (Koppert B.V. и/или свързани с него компании). Използвайте само продукти, които са разрешени за вашата държава/област и култура. Проверете местните изисквания за регистрация. Koppert не може да бъде подведена под отговорност за неразрешена употреба. Koppert не носи отговорност за намаленото качество на продукта, ако той е съхраняван по-дълго от препоръчаното и/или при неподходящи условия.

Имате ли нужда от помощ?