Horiver Dry

Horiver Dry Лепкави капани

Използвайте Horiver Dry за:

Улавяне и наблюдение на летящи насекоми вредители като:

  • Листни въшки
  • Листоминиращи молци
  • Белокрилки
  • Трипси
  • Сциариди
Опаковка:

Предлага се в различни цветове и размери.

Обща информация

За разлика от Horiver или Horiver Wet, лепилото на Horiver Dry не остава по ръцете. Лепилото е покрито с хартия със силиконово покритие, която се сваля след поставяне на капана. Хартията е перфорирана, за да може да се сваля на части, ако това е необходимо за целите на наблюдението. Лепилото върху тези капани като цяло не остава активно толкова дълго, колкото лепилото върху Horiver или Horiver Wet, тъй като то по-лесно се насища с насекоми или прах и остатъчни материали.

Кога да се използва Horiver Dry?

Използвайте Horiver Dry за наблюдение и улавяне на възрастни листни въшки, листоминиращи молци, белокрилки, трипси и сциариди

Как действа Horiver Dry?

Лепкавите капани са покрити от двете страни със силно лепило за улавяне на насекоми. Horiver Dry се предлага в различни цветове, тъй като различните вредители биват привлечени от различни цветове. Благодарение на силното лепило вредителите насекоми залепват върху капана.

Как да използвам Horiver Dry

Приложение на Horiver Dry

Приложение на Horiver Dry

Инструкции за употреба:

  • При високите култури като краставица, домат и пипер поставете капаните точно над горната част на растението и коригирайте с нарастването на растенията.
  • Когато става въпрос за култури с нисък склоп, подпрете капаните с пръчки или телени държачи и ги монтирайте на не повече от 30 cm над културата.
  • Капаните трябва да се поставят в зоните, където рискът от заразяване с вредители е висок, например при врати, челни стени с фронтон и странични вентилационни отвори.

Дозировка

Що се отнася до целите на наблюдението, препоръчителната норма е пет капана на 1000 m². Ако капаните трябва да дадат своя принос за контрола на вредителите в така наречените горещи точки (т.е. масово улавяне), използвайте най-малко един капан на 20 m² или най-много един капан на 2 m². За тази цел могат да се използват както малки, така и по-големи капани.

Боравене

Koppert B.V. не носи отговорност за евентуално влошаване на качеството на продукта, ако той е съхраняван по-дълго от препоръчаното и/или при неподходящи условия.

Свържете се с експерта

Koppert Biological Systems

Thanks for your request!

Something went wrong, please try again

Искате ли да научите повече за нашата компания и продукти? Свържете се с един от нашите експерти.
Ние произвеждаме нашите продукти и решения за професионални производители в градинарството.

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност на Google и Общите условия.
Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност на Google и Общите условия.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини и информация за вашите култури директно в пощенската си кутия

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност на Google и Общите условия.
Превъртане най-горе